Edipresse Książki: „Krok po kroku z Robertem Sową”

15 lipca 2016

Gotuj z mistrzem! Najlepsze przepisy Roberta Sowy

Zupy i przystawki, dania rybne i mięsne, ciasta i desery, wegetariańskie sałatki… Robert Sowa prezentuje 120 autorskich i sprawdzonych przepisów. Dzięki książce „Krok po kroku z Robertem Sową” każdy może uczyć się sztuki kulinarnej od mistrza – zarówno zawodowi kucharze, jak i początkujący amatorzy kulinarni.

Robert Sowa jest prawdziwym autorytetem w dziedzinie kulinariów. Jako właściciel autorskich restauracji, na co dzień potwierdza swój kunszt znakomitego kucharza i propaguje kuchnię polską w nowej odsłonie. Swoją miłością do gotowania i jedzenia zaraża innych.

„Krok po kroku z Robertem Sową” to propozycja dla tych, którzy lubią proste, ale niebanalne dania, miłośników tradycyjnej kuchni polskiej oraz potraw nieco bardziej egzotycznych. Robert Sowa zadbał, by zaproponowane składniki były najlepsze jakościowo, łatwo dostępne i wzbogacające smak.

sowa